Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:22

Ισόπαλοι 3-3 ΑΟ Ιλίου και ΑΕ Χαλανδρίου

ilion ae xalandriou

Α.Ο. Ιλίου - Α.Ε. Χαλανδρίου 3-3

Σε ένα συγκλονιστικό ματς με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, Α.Ο. Ιλίου και η Α.Ε. Χαλανδρίου ήρθαν ισόπαλοι με 3-3.

Η Α.Ε. Χαλανδρίου βρήκε πρώτη τον δρόμο για τα δίχτυα με τον Δημήτρη Γεωργαμλή με φοβερό σουτ από τα πλάγια στο 17’. Στο 30’ ο Α.Ο. Ιλίου θα φτάσει στην ισοφάριση με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρόκο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 41’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ρόκο. Παρόλα αυτά όμως το Χαλάνδρι κατάφερε να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 45′ αφού ο Κατσιούλης με ατομική ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ έκανε το 2-2. Στο 59’ ο Πλάκας θα καταφέρει να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον σύλλογο της δυτικής όχθης, όμως στο 82’ ο Αχιλλέας Κατσιούλης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ που είχε κερδίσει ο Βενάρδος μετά από ανατροπή από τον τερματοφύλακα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 3-3.

Να σημειώσουμε πως ακυρώθηκε γκολ στο 38’ του Δημόπουλου, καθώς ο διαιτητής το ακύρωσε μετά από υπόδειξη του βοηθού του για χέρι.

Α.Ο. Ιλίου: Δρόσος, Μεχμέτι (74′ Καραγιώργης), Ευαγγέλου, Βλάμης, Πλάκας, Σιαδήμας, Βουρλής (48′ Γκρίφισιας), Καλογέρης (56′ Νάτσης), Ρόκο, Λερούτσος, Αγκαλίου (89′ Παπαδημητρίου)

Α.Ε. Χαλανδρίου: Μολφέσης, Καρώνης, Στυλιανόπουλος (57′ Θύμιος), Δημόπουλος (75′ Μουρούτης), Θανόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Κανέλλος (41′ λ.τ. Πατσιαβούρας), Δαρδαμάνης, Κατσιούλης, Βενάρδος

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο να στηρίξει την ομάδα και τα παιδιά μας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. 

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.