Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 12:22

Χαμένες ευκαιρίες και ήττα για το Χαλάνδρι από τη Νέα Ιωνία

ae xalandri nea iwnia

Α.Ε. Χαλανδρίου - Νέα Ιωνία 0-1

Ένα παιχνίδι με πολλές χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου, με τη σπουδαιότερη ευκαιρία στο 50′, μετά από φοβερό βολέ του Μολφέση η μπάλα έφτασε στο δοκάρι των αντιπάλων και το πλασέ του Θύμιου στη συνέχεια απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί της Νέας Ιωνίας.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Κολόκας στο 19’. Συγχαρητήρια στη Νέα Ιωνία για τη νίκη τους, αφού έκαναν ένα μεγάλο βήμα για τη παραμονή τους στη κατηγορία.

Μελανό σημείο του αγώνα οι 15-20 φίλαθλοι των φιλοξενούμενων που εισήλθαν στο γήπεδο πηδώντας τον μαντρότοιχο του γηπέδου για να μη πληρώσουν εισιτήριο & αφού εξύβρισαν φιλάθλους του Χαλανδρίου, μας άφησαν «δωράκι» έξι σπασμένα καθίσματα.

Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Τσουκαλά με βοηθούς τους κυρίους Τσολακίδη & Μητροφάνη.

Α.Ε. Χαλανδρίου (Νίκος Γιαλεσάκης): Μολφέσης, Καρώνης, Στυλιανόπουλος (46′ Δαρδαμάνης), Δημόπουλος, Θωμόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Κανέλλος, Βενάρδος, Κατσιούλης, Θύμιος (57′ Πατσιαβούρας)

Νέα Ιωνία: Παπουτσής, Τζήφας, Ζαρκαδούλας, Σκλαβενίτης, Βογατσάς, Μύττης, Πετράκης (61′ Μυλόβας), Παταγιάς, Χαραλάμπους (89′ Δούκας), Κολόκας (75′ Καρβούνης), Πρισιμιτζής 

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.