Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 22:21

Πρωταθλήτρια η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

pak xalandriou iwnes 3 0 set

Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της και στέφθηκε πρωταθλήτρια η Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου, στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος του Α' ομίλου, της Β' Εθνικής Κατηγορίας, που εντός έδρας φιλοξένησε την ομάδα των Α.Σ.Π. ΙΩΝΩΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου και στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής η ομάδα του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου επιβλήθηκε των Ιώνων με σκορ 3-0 και σετ (25-16, 25-12, 25-10), αποδίδοντας κατά μεγάλα διαστήματα καλό και ποιοτικό βόλεϊ που αποτέλεσε το επιστέγασμα μιας επιτυχημένης χρονιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ομάδα μας μπαίνει στη φάση των play off και την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:45 θα υποδεχθεί στο γήπεδό της (κλειστό γυμναστήριο "Μάρκος Παπαδάκης") την ομάδα του Α.Σ. Παπάγου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τις αθλήτριες της ομάδας μας, την προπονήτρια, αλλά και το τεχνικό τιμ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος και είμαστε βέβαιοι ότι και στην κρίσιμη φάση των play off θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας και θα μας κάνουν ακόμη πιο υπερήφανους.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους ένθερμους υποστηρικτές και φιλάθλους μας τους οποίους καλούμε να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας μας.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Χριστίνας Κατερλή, Κωνσταντίνου Μπρέλλα και Νικολάου Τσίτσικα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονήτρια: Έφη Μαρτσουκάκη. Αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργιάδη (λ), Στεφανία Μαυράκου, Ελένη Χάλαρη, Έφη Κωτούλα, Νάντια Ιμπραχήμ, Δάφνη Καλύβα, Κάτια Παπαθανάση, Χριστίνα Πασιαλή (λ), Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη, Αγγελίνα Δορμπαράκη, Μαρία Βελισσάρη-Λυμπερίδου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου.

Α.Σ.Π. ΙΩΝΩΝ: Προπονητής: Α. Αρματάς. Αθλήτριες: Π. Αγγελή, Ο. Ασλανίδη, Ε. Βέλλα, Ε. Κουκουτσή, Κ. Λύκου, Μ. Μανή, Ι. Νυδριώτη (λ), Σ. Παπάζογλου, Ε. Χαβιάρα (λ), Π. Χατζηνικολλού, Β. Χριστάνα, Ε. Τζανή.

Κάλεσμα στον 1ο αγώνα των play off:

pak xalandriou papagou 29 3

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.