Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:51

Εντός έδρα ήττα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου από τα Πετράλωνα

apollwn xalandriou petralwna

Απόλλων Χαλανδρίου - Πετράλωνα 0-2

Δύο «φθηνά» λάθη από τον Απόλλωνα, ισάριθμα γκολ για τα Πετράλωνα, που ούτως ή άλλως δικαιολόγησαν απόλυτα τη 2η θέση που κατέχουν στη βαθμολογία και πήραν τη νίκη.

Ομάδα υπερπολλαπλάσιου μπάτζετ, με παίκτες προερχόμενους από υψηλότερες κατηγορίες και σε εμφανή αγωνιστική άνοδο τα Πετράλωνα (7-1-1 στα 9 τελευταία), είχαν τον έλεγχο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα και νίκησαν δίκαια.

Το παράπονο που μπορεί να έχουμε από το ματς, ήταν ότι τους το κάναμε εύκολο, με δύο γκολ-δώρα: το 0-1 στο 26' με πέναλτι σε χέρι του Κούκου, το 0-2 στο 61' από λάθος του Αγκόλι στο ύψος της περιοχής.

Υπήρξαν άλλες, αρκετές, προϋποθέσεις των Πετραλώνων για γκολ, πλην όμως ελάχιστες καθαρές ευκαιρίες, ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι ο Σύρακας δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια εντυπωσιακή απόκρουση.

Η πραγματικά πολύ μεγάλη φάση ήταν του Οικονομόπουλου στο 38' και τη δημιούργησε μόνος του με έναν εντυπωσιακό καλπασμό από τα αριστερά και πλασέ που πέρασε ξυστά δίπλα από το δοκάρι!

Μετά το 0-2 και με τη βοήθεια των παιδιών που ήρθαν από τον πάγκο (Κουτσογκίλας Π., Μήτρου, Στεργιώτης), ο Απόλλωνας ζωήρεψε λίγο περισσότερο και αν μη τι άλλο προσπάθησε ως το τέλος, έχοντας όμως κομβικούς παίκτες σε μέτρια μέρα και κόντρα σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, οι ελπίδες για κάτι θετικό ήταν λίγες.

Κρατάμε αυτή την προσπάθεια, το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος και κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι, εντός με τη Δάφνη Π. Φαλήρου.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Κουστουμπάρδης (70' Στεργιώτης), Βλογιαννίτης, Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης, Μπαλαχτσής (62' Κουτσογκίλας Π.), Οικονομόπουλος, Αλεξανδράκης (70' Μήτρου), Παπουτσής (88' Παγώνης).

Ηighlights: Οι καλύτερες φάσεις & τα γκολ

Τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τα Πετράλωνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' Αθηνών 2018-19:  

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.