Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 06:17

Εκτός έδρας ήττα για το Χαλάνδρι από τον Ήφαιστο Περιστερίου

hfaistos xalandri

Ήφαιστος Περιστερίου - Α.Ε. Χαλανδρίου 1-0 

Η ομάδα του Χαλανδρίου προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε από τον Ήφαιστο Περιστερίου στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο 8′ εκτελέστηκε πλάγιο και ο Νησαριώτης με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0. Ο κόσμος απόλαυσε το εκπληκτικό ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών που έπαιξαν και οι δύο ομάδες, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω.

Στο 35′ σε μακρινό σουτ του Ζαφειράτου η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 37′ σε κοντινό ζογκλερικό τακουνάκι του Γεωργαμλή η μπάλα επίσης αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, στο 47′ γκολ που πέτυχε ο Λεβέντης και στο 54′ ο Θύμιος.

Στο τέλος του αγώνα χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο Σπύρος Βενάρδος που αντικαταστάθηκε στο 67′ όταν σε διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε εναέρια και χτύπησε στο πρόσωπο με τον τερματοφύλακα του Ηφαίστου.

Να ευχηθούμε περαστικά στον Σπύρο μας.

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο Σφακιανάκης, Καρατζίκας, Μαραθωνίτης.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός): Σεράφης, Λεβέντης, Σφίχτης, Φειδαίος, Ντάτση, Βελιανίτης, Καλκανάκος (48′ Μαστρογιάννης), Τσέλεγκερ (60′ Κυριακόπουλος), Παπαγιάννη (84′ Σταματέλος), Ζαφειράτος, Νησαριώτης (87′ Ρούσσος).

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Γιώργος Καρατζάς): Μολφέσης, Δαρδαμάνης, Λάμπρου (80′ Μουρούτης), Θανόπουλος, Δημόπουλος (28′ Θύμιος), Γεωργαμλής, Λουκάς, Στυλιανόπουλος, Βενάρδος (67′ λ.τ. Γούλας), Κατσιούλης, Κανέλλος (60 Νησωτάκης).

Επόμενος και κρίσιμος αγώνας στο γήπεδο του Χαλανδρίου με τον Ιάσωνα. 

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.