Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 06:55

Απόλλων Χαλανδρίου: Μαχαιριά στο 91' από το Παλαιό Φάληρο

apollwn xalandriou p falhro

Απόλλων Χαλανδρίου - Παλαιό Φάληρο 2-3

Η κακοδαιμονία που μας κυνηγάει από τις αρχές του 2019 αποτυπώθηκε πλήρως στο γκολ-καραμπόλα, που έδωσε στο Π. Φάληρο τη νίκη στο 91'.

Το άσχημο σερί συνεχίστηκε, σε ένα απόγευμα όπου η ομάδα μας τα έδωσε όλα, κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλά και σίγουρα αδικείται που έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη σημαντική φάση του αγώνα (6'), κερδίζοντας πέναλτι έπειτα από ωραίο συνδυασμό. Με παρόμοιο τρόπο, με τον Αλεξανδράκη να ανατρέπεται στην περιοχή και τον Μήτρου να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα», έγινε το 1-1 στο 17'.

Το σουτ του Αγκόλι στο 19' αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα, ενώ το ψηλοκρεμαστό του Μπαλαχτσή στο 38' πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Το Π. Φάληρο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 45', με κοντινό πλασέ να περνάει άουτ.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στην Ηλιούπολη, έτσι και τώρα, ο Απόλλωνας έκανε κακό ξεκίνημα στο β' μέρος. Ο Σύρακας απέκρουσε σε κόρνερ ένα δυνατό σουτ στο 49', αλλά από αυτό το κόρνερ προήλθε το 1-2, με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Παρότι για δεύτερη φορά πίσω στο σκορ, οι παίκτες του Απόλλωνα έδειξαν ότι είχαν τα ψυχικά αποθέματα αλλά και την υπομονή, για να φέρουν ξανά το ματς στα ίσια. Κάτι που έκανε ο Φώντας Σταμάτης με σουτ στο 71', έπειτα από έναν εκπληκτικό ομαδικό συνδυασμό και αφού το παιχνίδι παιζόταν πρακτικά στο μισό γήπεδο.

Το μομέντουμ έδειχνε Απόλλωνα, με τον Κουτσογκίλα στο 79' να χάνει καλή ευκαιρία για το 3-2. Ενώ, όμως, προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα, ήταν οι φιλοξενούμενοι εκείνοι που βρήκαν σε μια ανύποπτη φάση το τρίτο γκολ.

Το χρονόμετρο έδειχνε 91', όταν από διαδοχικά λάθη στην άμυνά μας και από σουτ, η μπάλα βρήκε με δύναμη στο πρόσωπο έναν αντίπαλο και στρώθηκε... λουκούμι σε συμπαίκτη του, που από κοντά έγραψε το 2-3.

Σκληρό και άδικο το αποτέλεσμα για την πραγματικά καλή προσπάθεια που καταβάλαμε σήμερα, ωστόσο δεν υπάρχει άλλη επιλογή: σηκωνόμαστε και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μάχη, με την πεποίθηση ότι η δικαίωση για τη δουλειά μας δεν θα αργήσει να έρθει.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Παπουτσής (69' Κρινής), Βλογιαννίτης (55' Κουστουμπάρδης), Κούκος, Βλάχος, Αγκόλι, Κουτσογκίλας Π., Μπαλαχτσής (63' Σταμάτης), Παγώνης (59' Στεργιώτης), Αλεξανδράκης. 

Ηighlights: Οι καλύτερες φάσεις & τα γκολ

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από την εντός έδρας ήττα (2-3) από το Παλαιό Φάληρο: 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.