Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 16:36

"Δοκάρι κι έξω" ο Απόλλων Χαλανδρίου στην Ηλιούπολη

hlioupolh apollwn xalandriou

Ηλιούπολη - Απόλλων Χαλανδρίου 2-1

Δεν εξαργυρώθηκε μεν με βαθμούς η πολύ καλή προσπάθεια που κάναμε στην Ηλιούπολη, αλλά η ομάδα έδειξε ότι επέστρεψε στα στάνταρ του α' γύρου!

Η σύνθεση... ανάγκης που παρατάχθηκε για λογαριασμό του Απόλλωνα σε μια αήττητη έδρα (με φυσικό χορτάρι) και κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έχασε για πολύ λίγο την ευκαιρία να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το μπλακ-άουτ στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, που έφερε την ισοφάριση (45:25), με το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων να σημειώνεται στο 60', σε σημείο που ακόμα δεν είχαμε εμφανιστεί στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Ο Απόλλωνας είχε προηγηθεί στο 42' με ωραία κεφαλιά του Πάρι Κουτσογκίλα, μετά από ασίστ του Ιγνάτιου Αγκόλι, με το 0-1 του ημιχρόνου να μας κολακεύει ως ένα βαθμό, καθώς δυο-τρεις μεγάλες αποκρούσεις του Σύρακα και τα άστοχα τελειώματα της Ηλιούπολης, δεν είχαν επιτρέψει στους γηπεδούχους να προηγηθούν.

Στο ίδιο διάστημα, βέβαια, η ομάδα μας είχε (στο 21') ένα φανταστικό σουτ του Κουστουμπάρδη να σταματά στη συμβολή των δοκαριών, ενώ γενικά κυκλοφορούσε καλά την μπάλα αλλά δεν είχε πολύ σωστή ανασταλτική λειτουργία (παρά το μηδέν παθητικό).

Μετά το 2-1 και ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο, η ομάδα μας βγήκε πολλές φορές στην επίθεση με αξιώσεις, διεκδικώντας την ισοφάριση. Που θα είχε έρθει, αν η μπάλα μας έκανε το χατίρι στη φάση του 82ου λεπτού: ο Μήτρου πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και γύρισε την μπάλα, με τον Παγώνη να στοπάρει και με αριστερό βολέ να τη στέλνει στη ρίζα του δοκαριού και έναν αμυνόμενο ενστικτωδώς να απομακρύνει πριν περάσει την τελική γραμμή!

Η λήξη της αναμέτρησης μας βρήκε φυσικά στενοχωρημένους, αλλά υπήρξαν και πολλά θετικά, που οφείλουμε να κρατήσουμε εν όψει των επόμενων αγωνιστικών: την εμφάνιση παικτών που έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά (Παγώνης, Π. Κουτσογκίλας ή ο Κουστουμπάρδης σε ρόλο χαφ), καθώς επίσης και τη ζωντάνια και το πείσμα που έβγαλε συνολικά η ομάδα.

Ασφαλώς και υπάρχουν τομείς που επιδέχονται περαιτέρω βελτίωσης, όπως τα «νεκρά» διαστήματα και το ανασταλτικό κομμάτι (επί 8 αγωνιστικές δεχόμαστε τουλάχιστον ένα γκολ), ωστόσο πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτά τα παιδιά και με την επιστροφή ορισμένων τραυματιών, είναι θέμα χρόνου να διακοπεί το αρνητικό σερί (0-1-4) που τρέχουμε μέσα στο 2019.

Το Παλαιό Φάληρο είναι ο προσεχής μας αντίπαλος, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στην έδρα μας.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Παπουτσής, Βλογιαννίτης (62' Μπαλαχτσής), Κούκος, Βλάχος, Αγκόλι, Κουστουμπάρδης, Κουτσογκίλας Π., Στεργιώτης (68' Αλεξανδράκης), Μήτρου, Παγώνης.

Ηighlights: Όλες οι φάσεις & τα γκολ

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της εκτός έδρας ήττας από την Ηλιούπολη: 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.