Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:43

Θύελλα... ήταν και παρέσυρε σε ήττα τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

apollwn xalandriou thyella

Απόλλων Χαλανδρίου - Θύελλα Αγ. Δημητρίου 0-2

Παρέμεινε χωρίς νίκη στο νέο έτος η ομάδα του Απόλλωνα, μετά το «άσχημο» 0-2 από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου.

Κόντρα σε έναν οργανωμένο και συμπαγή αντίπαλο, που έβγαλε μεγαλύτερη φρεσκάδα κι ήταν πιο αποτελεσματικός, ο Απόλλωνας δεν είχε απαντήσεις, παραμένοντας χωρίς νίκη μέσα στο 2019.

Το νέο έτος δεν μας έχει φερθεί καλά από το ξεκίνημά του (βλέπε τραυματισμό Μάνου Κανδεράκη), με το τεχνικό επιτελείο να μετρά σε κάθε παιχνίδι και νέες απουσίες. Απόρροια των συνεχών ατυχιών, να έχει χαθεί ως ένα βαθμό η ομοιογένεια αλλά και κάποιοι παίκτες να επωμίζονται όλο το βάρος, με συνέπεια να παρατηρείται κούραση.

Ένας παίκτης (Σταμάτης) έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού –και βγήκε–, οι τέσσερις που μπήκαν αλλαγή (Ψάλλας, Π. Κουτσογκίλας, Κρινής, Παγώνης) είχαν για διαφορετικούς λόγους ελάχιστες προπονήσεις στα πόδια τους και οι Κανδεράκης, Ε. Κουτσογκίλας, Μπαλαχτσής, Οικονομόπουλος, Βλογιαννίτης, Καλλιαμπάκος βρίσκονταν στην εξέδρα ανήμποροι να βοηθήσουν...

Το α' μέρος δεν είχε πολλές συγκινήσεις, για την ακρίβεια οι τελικές ήταν 2-2, με τη διαφορά όμως ότι η μία των φιλοξενούμενων βρήκε δίχτυα, με ένα εντυπωσιακό πλασέ στο δεξί «παραθυράκι» του Σύρακα στο 21'.

Ο Απόλλωνας δέχθηκε ένα «κρύο» γκολ νωρίς στην επανάληψη (49') και σπατάλησε τις δύο πολύ καλές ευκαιρίες που είχε να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να «βγάζει» τα τετ α τετ των Αλεξανδράκη (58') και Μήτρου (74') - νωρίτερα (57') η μπάλα από τη σέντρα του Κουστουμπάρδη βρήκε στο εξωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού.

Πάντως, η Θύελλα πατούσε έτσι κι αλλιώς καλύτερα στο γήπεδο και όσο το ματς έμενε στο 0-2, φαινόταν να μην απειλείται η νίκη της. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν βελτιωθεί αισθητά σε σχέση με τον α' γύρο, είχαν και δύο ακυρωθέντα γκολ, στο 77' (οφσάιντ) και στο 84' (επιθετικό φάουλ;).

Αποφασίστηκε ρεπό για τη Δευτέρα, οπότε από Τρίτη ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον απαιτητικό εκτός έδρας αγώνα με την Ηλιούπολη (φυσικό χορτάρι).

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Παπουτσής, Κουστουμπάρδης (67' Κρινής), Κούκος, Βλάχος, Αγκόλι, Σταμάτης (50' Ψάλλας), Καλημέρης (52' Π. Κουτσογκίλας), Στεργιώτης, Μήτρου, Αλεξανδράκης (80' Παγώνης).

Highlights: Όλες οι φάσεις & τα γκολ

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της εντός έδρας ήττας από τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου: 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.