Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 17:00

Νίκη στο ντέρμπι με τον Φοίβο για τη Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου

pak xalandriou foivos

Ένα πραγματικό ντέρμπι, με έντονα ποιοτικά στοιχεία διεξήχθη στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, του Α' ομίλου, του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Κατηγορίας, όπου η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα του Σ.Φ.Α. Μελισσίων «Ο Φοίβος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Οι πολυάριθμοι φίλοι της ομάδας μας, που βρέθηκαν τη Δευτέρα 28 Γενάρη 2019, στο κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης», είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, με καλό βόλεϊ και από τις δύο ομάδες.

Η ομάδα μας με σωστή υποδοχή, σταθερό σερβίς αλλά και καλό μπλοκ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να επικρατήσει της ανταγωνιστικής ομάδας του Φοίβου με σκορ 3-1 και σετ (25-23, 21-25, 25-20, 26-24).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για μεγάλα χρονικά διαστήματα παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που αποτελεί διαφήμιση για την Κατηγορία μας και δικαιώνει την υστεροφημία του Αθηναϊκού Βόλεϊ.

Συγχαίρουμε τις αθλήτριές μας, την προπονήτρια, αλλά και το τεχνικό team, για την σπουδαία εμφάνιση και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια.

Ευχόμαστε στην ομάδα του Φοίβου καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Φανής Οικονομοπούλου, Γιώργου Αλεβετσοβίτη και Νικολάου Τσίτσικα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Π.Α.Κ. Χαλανδρίου: Προπονήτρια: Έφη Μαρτσουκάκη. Αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργιάδη (λ), Στεφανία Μαυράκου, Ελένη Χάλαρη, Έφη Κωτούλα, Νάντια Ιμπραχήμ, Δάφνη Καλύβα, Κάτια Παπαθανάση, Χριστίνα Πασιαλή (λ), Κωνσταντίνα Μιχαηλίδη, Αγγελίνα Δορμπαράκη, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Μαρία Βελισσάρη-Λυμπερίδου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου.

Σ.Φ.Α. Μελισσίων «Ο ΦΟΙΒΟΣ»: Προπονητές: Σωτήρης Αμαριανάκης και Αλκιβιάδης Μπέλλος. Αθλήτριες: Φ. Σκανδάλη, Ι. Θεοδωράκη, Δ. Θανοπούλου, Μ. Διαμαντίδη, Ε. Αυγοκλούρη, Α. Γεωργακοπούλου, Α. Σπηλιοπούλου, Κ. Σκανδάλη, Χ. Μολδοβανίδη(λ), Ε. Μέγγου, Α. Τζήμα, Φ. Καραγρηγορίου(λ), Ι. Καραντάνη.

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.