Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 19:29

Ισόπαλοι Μικρασιατικός και Απόλλων Χαλανδρίου σε ματς "ροντέο"

mikrasiatikos apollwn xalandriou

«Ροντέο» από το... πουθενά!

Μικρασιατικός - Απόλλων Χαλανδρίου 1-1

Η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου δικαιούταν τους τρεις πόντους στην Καισαριανή, έφυγε όμως με έναν και στο τέλος, μάλιστα, παραλίγο να μην πάρει ούτε αυτόν!

Ο Απόλλωνας έκανε πολύ καλή προσπάθεια στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης με τον Μικρασιατικό και έχοντας πάρει προβάδισμα από το ξεκίνημα του β' μέρους, έδειχνε ότι θα έφευγε νικητής από το γήπεδο.

Ένα απρόσμενο διαιτητικό λάθος, ωστόσο, έβαλε «φωτιά» στο φινάλε, με τους γηπεδούχους, που δεν είχαν απειλήσει σοβαρά ως την κομβική φάση του 1-1, να αγγίζουν σε δύο περιπτώσεις και το 2-1!

Ήταν το 82ο λεπτό, όταν ο Ερρίκος Κουτσογκίλας πρόλαβε τον επιθετικό και «τσίμπησε» την μπάλα, με τον τελευταίο να του κλωτσάει το πόδι. Ο (πολύ καλός, κατά τα άλλα) διαιτητής πίστεψε ότι συνέβη το ανάποδο, αντί για φάουλ υπέρ μας σφύριξε πέναλτι κι έδωσε... οξυγόνο στον Μικρασιατικό, που ισοφάρισε και πίεσε για την ανατροπή.

Το α' μέρος κύλησε με τον Απόλλωνα να στέκεται καλύτερα στο χορτάρι της Καισαριανής. Η ομάδα μας κυκλοφορούσε με άνεση την μπάλα και παρά την απουσία καθαρών ευκαιριών, έδειχνε ότι «είχε» το παιχνίδι.

Η υπεροχή μας καρποφόρησε στο 54', με τον Παπουτσή να αξιοποιεί την κεφαλιά-ασίστ του Αγκόλι και να πλασάρει εύστοχα από κοντά. Το ματς... έδειχνε Απόλλωνας, χρειαζόταν όμως ένα δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει».

Η σέντρα του Κουστουμπάρδη στο 66' κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, σε μία από τις αρκετές προϋποθέσεις που χρειαζόταν απλά μία καλή τελική πάσα για να γίνει το 0-2, ακόμα κι έτσι, πάντως, δεν φαινόταν να είχαν οι γηπεδούχοι τις δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές, για να φτάσουν στο 1-1.

Έγινε όπως έγινε η φάση της ισοφάρισης, όμως, και άλλαξε εντελώς η μορφή του αγώνα! Ο Μικρασιατικός στο τελευταίο 5λεπτο είχε δοκάρι (οριζόντιο) σε καθαρό τετ α τετ, ένα σουτ που έφυγε ελάχιστα άουτ και ένα ακυρωθέν γκολ (οφσάιντ), ενώ μέσα στην... τούρλα της Κυριακής ζήτησε ακόμα ένα πέναλτι, που δεν ήταν αλλά μπροστά στο άλλο που είχε δοθεί, φάνηκε στους γηπεδούχους για... ορισμός.

Ακόμα, πάντως, και σε αυτό το διάστημα της... θαλασσοταραχής, η τελευταία λέξη ανήκε στον Απόλλωνα, που στο 90' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ένα από μηχανής... τάκλιν αμυνόμενου σταμάτησε τον Στεργιώτη που ήταν έτοιμος για το 1-2!

Η ισοπαλία, βάσει των πολλών προβλημάτων που έχουν αποψιλώσει το ρόστερ, αλλά και της βαθμολογικής κατάστασης, ήταν ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, μας αφήνει μια πίκρα για τον τρόπο που ήρθε, αφού θα έπρεπε νωρίτερα να το είχαμε τελειώσει, μπορούμε όμως να πούμε και... πάλι καλά στο τέλος!

mikrasiatikos apollwn xalandriou 2

Αξίζει, τέλος, να επισημανθεί το επίσημο ντεμπούτο του Ζαχαρία Παστρικού. Παρά την κρισιμότητα των τελευταίων λεπτών, ο κόουτς Χρήστος Βλάχος δεν δίστασε να ρίξει στη μάχη τον 15χρονο (γεννημένος του 2003) αρχηγό των Παίδων, που με την προσωπικότητά του και τον ζήλο που δείχνει στις προπονήσεις, φαίνεται έτοιμος να αρπάξει κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (88' Παστρικός), Κούκος, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Αλεξανδράκης, Μπαλαχτσής, Στεργιώτης, Μήτρου (84' Βλογιαννίτης), Παπουτσής (89' Καλημέρης). 

Ηighlights: Όλες οι φάσεις & τα γκολ

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της εκτός έδρας ισοπαλίας με τον Μικρασιατικό: 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.