Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 14:27

Ένταση στην αναμέτρηση ΑΕ Χαλανδρίου - Πανερυθραϊκού

xalandri panerythraikos

Α.Ε. Χαλανδρίου - Πανερυθραϊκός 1-3

Ένταση δημιουργήθηκε εντός και εκτός γηπέδου λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης του αγώνα της Κυριακής 27/1 μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου και του Πανερυθραϊκού.

Συγκεκριμένα στο 89′ και ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προηγείτο στο σκορ με 1-3 έγινε αλλαγή του παίκτη του Πανερυθραϊκού με αριθμό φανέλας 6 με το νούμερο 17. Στο 93′ το νούμερο 17 εξύβρισε παίκτη μας και στη συνέχεια παράγοντες από τον πάγκο της Ερυθραίας συνέχισαν να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους, αφού κάποιος από αυτούς εξύβρισε κι αυτός τον παίκτη μας και άρχισαν να χτυπούν τον πάγκο της ομάδας τους.

Ο αγώνας διακόπηκε αρκετά λεπτά αφού ο παρατηρητής του αγώνα τους έκανε αρκετές φορές σύσταση λέγοντάς τους ότι δεν είναι περιουσία τους για να φέρονται έτσι. Στη συνέχεια ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε κάποιους παράγοντες από τον πάγκο με δυσκολία, αφού δεν ήθελαν να συμμορφωθούν με αυτή του την απόφαση. Η ένταση επεκτάθηκε και στην κερκίδα αφού κάποιοι παράγοντες και παίκτες του Πανερυθραϊκού συνέχισαν να προκαλούν τον κόσμο με τη συμπεριφορά τους.

Η Α.Ε. Χαλανδρίου είναι εναντίον και δεν επικροτεί τέτοιες συμπεριφορές. Η ομάδα μας και οι άνθρωποι της δεν απειλούν και δεν υβρίζουν παράγοντες, παίκτες και φιλάθλους αντιπάλων ομάδων. Όσοι ήταν σήμερα στο γήπεδο είδαν τι πραγματικά συνέβη.

Μια ήττα δεν θα μας κάνει να σκύψουμε το κεφάλι !!! Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν γροθιά !!!

Χαλάνδρι στα εύκολα … Χαλανδράρα στα Δύσκολα !!!

xalandri panerythraikos f a

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.