Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 22:38

Ήττα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου από την πρωτοπόρο Κηφισιά

apollwn xalandriou khfissia 2

Απόλλων Χαλανδρίου - Κηφισιά 0-4

Στην ανωτερότητα της καλύτερης ομάδας του ομίλου υποτάχθηκε για δεύτερη φορά φέτος ο Απόλλωνας.

Ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο και... κάτι ήταν η ομάδα μας κόντρα στην Κηφισιά, που όμως όσο περνούσε η ώρα τόσο επιβεβαίωνε τη διαφορά ποιότητας, φτάνοντας τελικά σε μια εύκολη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν (16') σε μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ, με ένα σουτ στην κλειστή γωνία του Σύρακα, ενώ γενικά δεν κατάφεραν στο α' μέρος να βρουν κλασικές ευκαιρίες. Στη δική μας μεγάλη στιγμή, αντίθετα, η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι.

Ήταν το 34ο λεπτό, όταν από ωραία ομαδική συνεργασία και τελική πάσα του Παπουτσή, ο Αλεξανδράκης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα και πλάσαρε, ωστόσο ο τελευταίος αλλοίωσε ελάχιστα την τροχιά της μπάλας, τόσο ώστε αυτή να βρει βασανιστικά στο δεξί δοκάρι αντί να πάει μέσα.

Μπορεί μία ενδεχόμενη ισοφάριση να μην άλλαζε την ουσία του αγώνα, ίσως ωστόσο να έδινε περισσότερο θάρρος στους παίκτες μας (μ.ό. ηλικίας... 18,0 σήμερα!!!), να τους γέμιζε με αυτοπεποίθηση ώστε να διεκδικήσουν ό,τι μπορούσαν στην επανάληψη. Μετά το 0-2 (57'), με κοντινή κεφαλιά σε κόρνερ, το παιχνίδι δυστυχώς έμοιαζε με διαδικαστική υπόθεση.

apollwn xalandriou khfissia

Το σκορ πήρε διαστάσεις (0-3/74', 0-4/85'), φυσιολογικά μάλλον, δεδομένου ότι η έτσι κι αλλιώς ανώτερη Κηφισιά, είχε επιβληθεί σε όλους τους τομείς, με τον –αποδεκατισμένο– Απόλλωνα να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό (φυσικό χορτάρι), με τον κόουτς Χρήστο Βλάχο να ελπίζει ότι θα έχει περισσότερες λύσεις στη διάθεσή του: Οικονομόπουλος, Σταμάτης και Βλογιαννίτης θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν, ο Καλλιαμπάκος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας, ο μεγάλος άτυχος Κανδεράκης χάνει ως γνωστό τη σεζόν και οι Ψάλλας, Παναγιώτου παραμένουν στις υπηρεσίες της... μαμάς πατρίδας.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας (88' Βασσάλος), Βλάχος, Κουστουμπάρδης, Κούκος, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Κουτσογκίλας Π. (63' Μήτρου), Μπαλαχτσής, Στεργιώτης (87' Καλημέρης), Αλεξανδράκης, Παπουτσής (80' Παγώνης). 

Ηighlights: Όλες οι φάσεις & τα γκολ

Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της εντός έδρας ήττας από την πρωτοπόρο Κηφισιά: 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.