Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:51

Μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Χαλανδρίου κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη Πετρούπολης

apollwn xalandriou arhs p

Στιγμές απόλαυσης & υπερηφάνειας!

Απόλλων Χαλανδρίου - Αρης Πετρούπολης 2-0

Μία ακόμα νίκη (6η σε 11 ματς), ένα ακόμα απόγευμα υπερηφάνειας για τα παιδιά του Απόλλωνα, που επικράτησαν ενός φορμαρισμένου και πολύ καλού αντιπάλου, πιο δύσκολα απ' όσο δείχνει το σκορ.

Αν δεν έχει δει κανείς Απόλλωνα, ας αναζητήσει (προσεχώς) το πρώτο γκολ της αναμέτρησης με τον Άρη Πετρούπολης. Μία υπέροχη ομαδική συνεργασία, με passing game από τον τερματοφύλακα και συμμετοχή σχεδόν όλων των παικτών, κατέληξε να φέρει σε θέση βολής τον 17χρονο Φραγκίσκο Στεργιώτη, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και πανηγύρισε το 4ο φετινό του γκολ.

Ήταν το 20ό λεπτό του αγώνα και δεν επρόκειτο απλά για την πρώτη τελική προς την εστία του Άρη, αλλά για τη μοναδική ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για τον Απόλλωνα, όπως μία είχαν και οι φιλοξενούμενοι, με κεφαλιά να φεύγει λίγο άουτ στο 10'.

Δεν ήταν κακό το ματς, παρά την απουσία καθαρών φάσεων. Δύο νεανικές ομάδες με πανομοιότυπο τρόπο παιχνιδιού, προσπαθούσαν πολύ υπομονετικά η μία να βρει την αχίλλειο πτέρνα της άλλης. Ένα παιχνίδι τακτικής, πολύ καθαρό, γρήγορο και ενδιαφέρον.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν δυναμικό μπάσιμο στο 2ο μέρος, κέρδισαν 4 κόρνερ στα πρώτα 12 λεπτά και είχαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 57', όταν «τρύπησαν» με κάθετη πάσα την άμυνά μας αλλά το πλασέ του επιτιθέμενου έφυγε πάνω από το δοκάρι του Σύρακα.

Μετά το 60' το ματς ήρθε πάλι σε ισορροπία και ο τερματοφύλακας του Άρη πρόλαβε στο 67' την κάθετη του Κανδεράκη προς τον Στεργιώτη. Στο 77' μια κοντινή κεφαλιά παίκτη του Άρη έφυγε άουτ, με τον Απόλλωνα να αγγίζει το 2-0 στο 80', όταν από την ξέφρενη κούρσα και το γύρισμα του Αλεξανδράκη, δεν βρέθηκε ένα πόδι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 88' η ομάδα μας κέρδισε το 1ο της κόρνερ στο ματς (έναντι 10 του Άρη), ο Κουστουμπάρδης έστειλε την μπάλα συστημένη στο δεύτερο δοκάρι στον Μήτρου, που χωρίς να το πολυσκεφτεί πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 2-0, εν μέσω αποθέωσης!

Αυτό ήταν, εν ολίγοις, το story της 6ης φετινής νίκης (όλες έχουν συνδυαστεί με λευκό παθητικό) του Απόλλωνα, που σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ανεξάρτητα από αντίπαλο ή έδρα, συνεχίζει κι επιμένει να παίζει (να κερδίζει ή να χάνει) με το δικό του, τόσο ξεχωριστό στιλ-σφραγίδα του προπονητή Χρήστου Βλάχου και των συνεργατών του (Πέτρος Αντωνίου, Ανδρέας Ντούσης).

apollwn xalandriou arhs p 2

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-0

(20' Στεργιώτης, 88' Μήτρου)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Κουστουμπάρδης, Βλάχος, Κουτσογκίλας Ε., Κούκος, Αγκόλι, Σταμάτης (64' Κανδεράκης), Μπαλαχτσής (80' Κουτσογκίλας Π.), Στεργιώτης, Μήτρου (90' Κιούσης), Παπουτσής (70' Αλεξανδράκης).

Ηighlights - Όλες οι φάσεις & τα γκολ: 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.