Τρίτη, 16 Απριλίου 2024 15:43

Πρόκριση στο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϊ για το ΠΑΚ Χαλανδρίου

korwpi pak xalandriou 2

Μετά από μια καλή εμφάνιση, η ομάδα του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου, πήρε το τρίτο εισιτήριο για το final-4 του Κυπέλλου Γυναικών Βόλεϊ και αισιοδοξεί για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Στα πλαίσια της 4ης φάσης, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο Κορωπί, την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018, την ομώνυμη ομάδα του Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 0-3 και σετ 13-25, 15-25, 17-25.

Χωρίς να διεξαχθεί παιχνίδι υψηλών προδιαγραφών η ομάδα μας κατάφερε και πέτυχε τον στόχο της και παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριές μας.

Θυμίζουμε ότι προκρίσεις για την τελική φάση του Κυπέλλου έχουν πάρει οι παρακάτω ομάδες:

Ο Γ.Σ. Γλυκών Νερών, που επικράτησε του Α.Ο. Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με σκορ 0-3 (24-26, 19-25, 20-25), η Α.Ε. Αμπελοκήπων, που επιβλήθηκε της Α.Ε. "Αθηνά" Μαγκουφάνας 2004 με σκορ 3-0 (31-29, 25-21, 25-08) και το Π.Α.Κ. Χαλανδρίου.

Από τον σημερινό προημιτελικό ανάμεσα στις ομάδες Α.Ε. Γκράβας και Α.Σ. Παπάγου θα προκύψει η τέταρτη φιναλίστ του θεσμού, που αναμένεται να διεξαχθεί 22 και 23 Δεκεμβρίου 2018, σε έδρα που θα ορίσει η Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Γ.Σ. Κορωπίου για τη φιλοξενία και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Βασίλη Νικάκη, Φραγκίσκου Βαρατάση και Ιωάννας Κρητικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γ.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Προπονητής: Δημήτρης Γιαμαλής. Αθλήτριες: Θ. Αγγελική, Σ. Δαρεμά (λ), Ε-Ι. Μπαγλατζή, Σ. Μπασιαδάκη (λ), Α. Πολύζου, Α. Στάθη, Σ. Αποστόλου, Π. Ζήση, Α. Λαζαρή, Ε. Μπασιαδάκη, Γ-Α. Μπορονικόλα, Δ-Ε. Ρόκκου, Κ. Τράκα-Ζαρκάδη.

Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Προπονήτρια: Έφη Μαρτσουκάκη. Αθλήτριες: Κατερίνα Γεωργιάδη (λ), Έρρικα Μαλβασόρι, Πέρσα Σακελλαρίδη, Στεφανία Μαυράκου, Ελένη Χάλαρη, Έφη Κωτούλα, Νάντια Ιμπραχήμ, Δάφνη Καλύβα, Κάτια Παπαθανάση, Χριστίνα Πασιαλή (λ), Αγγελίνα Δορμπαράκη, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Μαρία Βελισσάρη-Λυμπερίδου, Ιωάννα Διαμαντοπούλου.

korwpi pak xalandriou

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.