Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:37

Πανηγυρικά στους "16" του Κυπέλλου ΕΠΣΑ ο Απόλλων Χαλανδρίου!

apollwn xalandriou petralwna kypello

Απόλλων Χαλανδρίου - Πετράλωνα 3-2

Ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου γράφτηκε με την επική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, απέναντι σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Αθήνας!

Ο Απόλλωνας έδινε το 6ο του ματς (!) μέσα στον Οκτώβριο, προερχόταν από οριακή ήττα που χάλασε το εντός έδρας σερί του και την Κυριακή παίζει στο φυσικό χορτάρι της πολύ δυνατής Αγίας Παρασκευής.

Το τεχνικό δίδυμο, λοιπόν, αποφάσισε να παρατάξει ένα αρχικό σχήμα με 9 διαφορετικά πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα που πέρασε, παρότι στο γήπεδό μας ερχόταν μία ομάδα που φέρεται ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ακόμα κι έτσι, όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, τα παιδιά που κλήθηκαν να φορέσουν τη φανέλα του Απόλλωνα, έδωσαν βροντερό παρών και με πολύ πείσμα, πάθος και αυταπάρνηση, πέτυχαν μία μεγαλειώδη και ιστορική πρόκριση.

Μόλις στο 6' ο Παπουτσής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, αξιοποιώντας τη σέντρα του Κανδεράκη, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 36' με κεφαλιά σε κόρνερ και αφού στο μεσοδιάστημα είχαν φτάσει άλλες τρεις φορές κοντά στο γκολ.

Νωρίς «χτύπησε» και στην επανάληψη η ομάδα μας, με τον Βλάχο στο 47' να πλαγιοκοπεί την αντίπαλη άμυνα και να γυρίζει την μπάλα στον Χάρη Αλεξανδράκη, που δεν είχε πρόβλημα να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Τα Πετράλωνα, έχοντας μείνει πάλι από νωρίς πίσω στο σκορ, πήραν ξανά τα ηνία, πίεσαν κι έχασαν άλλες τρεις-τέσσερις καλές ευκαιρίες, με τον Καλλιαμπάκο στις περισσότερες περιπτώσεις να αντιδρά σωστά. Στον αντίποδα, ο Μήτρου στο 75' και στο 81' έφτασε κοντά στο 3-1, για να γίνει τελικά το 2-2 στο 83' με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν παράταση, τρία παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο συνεργάστηκαν άψογα στο 88' και... τρέλαναν κόσμο! Ο Μπαλαχτσής έπαιξε το 1-2 με τον Καλημέρη και αυτός έβγαλε σέντρα ακριβείας στον Μήτρου, που με κεφαλιά έγραψε το 3-2 εν μέσω αποθέωσης!

apollwn xalandriou petralwna kypello 2

Το σκορ δεν άλλαξε στα 5' καθυστερήσεων και ο Απόλλωνας θορύβησε ξανά την ποδοσφαιρική Αθήνα, παίρνοντας, εκτός από το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου, και πολλή αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Ραντεβού την Κυριακή (4/11, 15:00) στην Αγία Παρασκευή!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 3-2

(6' Παπουτσής, 47' Αλεξανδράκης Χ., 88' Μήτρου / 36' Κουντούρης, 82' Μπουγιούκος)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Βλάχος, Βλογιαννίτης (52' Σταμάτης), Κούκος, Μπρεγκάσι, Αγκόλι, Κουτσογκίλας Π. (52' Μήτρου), Κανδεράκης, Παγώνης (73' Μπαλαχτσής), Αλεξανδράκης Χ. (61' Καλημέρης), Παπουτσής. 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.