Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:35

Αναβλήθηκε ο αγώνας Απόλλων Χαλανδρίου - Μικρασιατικός ...ελέω "Ζορμπά"

anavolh apollwn xalandriou mikrasiatikos

Σε νέα ημερομηνία το ματς με τον Μικρασιατικό

Το γήπεδο του Απόλλωνα, στο Κάτω Χαλάνδρι, λύγισε για πρώτη φορά... ελέω «Ζορμπά».

Στα 20 χρόνια που η πρώτη ομάδα του Απόλλωνα δίνει τους επίσημους αγώνες της στη φυσική της έδρα, από τον... καιρό εκείνο που ήταν χώμα ή αργότερα με την πρώτη εκδοχή συνθετικού τάπητα -με τα... άπειρα μπαλώματα- δεν είχε καταγραφεί αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών (εκτός αν είχε προϋπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣΑ για αναβολή ολόκληρης αγωνιστικής).

Το Σάββατο 29/9/18, ακόμα και το γήπεδο του Απόλλωνα... λύγισε! Το φαινόμενο «Ζορμπάς», που πλήττει τη χώρα μας, έφερε καταρρακτώδη βροχή πάνω από το Κάτω Χαλάνδρι, περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα με τον Μικρασιατικό.

Ο αγωνιστικός χώρος, όπως ήταν αναμενόμενο, κρίθηκε ακατάλληλος κι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών από τον διαιτητή κ. Νικολάου και έτσι ήταν η πρώτη φορά στα χρονικά στην έδρα του Απόλλωνα, σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, που οι δύο αντίπαλοι έφτασαν κανονικά στο γήπεδο, ετοιμάστηκαν να αγωνιστούν αλλά τελικά... ανανέωσαν το ραντεβού τους για ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΣΑ (πιθανότατα, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου).

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.