Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 03:09

Βαριά ήττα για τον Απόλλωνα Χαλανδρίου στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΑ

kifissia apollwn xalandriou

Κηφισιά - Απόλλων Χαλανδρίου 4-0

Με βαριά ήττα, από το φαβορί του ομίλου, ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Μόνο στα πρώτα 25' κατάφερε να μείνει ανταγωνιστική η ομάδα μας στο «Ζηρίνειο». Άπαξ και η Κηφισιά άνοιξε το σκορ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, δεν υπήρξε γυρισμός. Άμεσα οι γηπεδούχοι έβαλαν και δεύτερο, το τρίτο ήρθε στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και το ματς «έσβησε», με το 4-0 να διαμορφώνεται στο τέλος με ένα άτυχο αυτογκόλ.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να παίξουμε κανονικό, μοντέρνο ποδόσφαιρο. Ασφαλώς θα γίνουν και λάθη, σίγουρα οι ήττες φέτος είναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο «ταμπούρι» ο Απόλλωνας, όσο τουλάχιστον βρίσκεται ο Χρήστος Βλάχος στην τεχνική ηγεσία, δεν θα παρουσιάσει πουθενά.

Το σημερινό 4-0, από μια πολύ ανώτερη ομάδα επιπέδου Γ' Εθνικής (απ' όπου υποβιβάστηκε πέρσι), δεν είναι αποτέλεσμα που θα μας κάνει να ντραπούμε ή να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας.

Είναι, όμως, ένα αποτέλεσμα που θα μας κάνει να δουλέψουμε ακόμα πιο πολύ στις προπονήσεις και πολύ διδακτικό ώστε να δούμε τις αδυναμίες μας.

Το ζεστό χειροκρότημα των πολλών φιλάθλων μας στο τέλος του ματς, αποτελεί το μεγαλύτερο τονωτικό για αυτή τη νεανική ομάδα, η οποία έχει πολλά να μάθει και ακόμα περισσότερα να δείξει σε αυτό το τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Την προσεχή Τετάρτη (26/9, 16:00), ο Απόλλωνας υποδέχεται τους Αμπελοκήπους για την 3η φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ, ενώ ακολουθεί το Σάββατο (29/9) το πρώτο μας εντός έδρας ματς για το πρωτάθλημα, κόντρα στον Μικρασιατικό.

Στις χαρές και στις λύπες...

Πάμε Απολλωνάρα!

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0 (26' Γκούμας, 29', 49' Ρεντζής, 84' Κουτσογκίλας Ε. αυτ.).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Κουστουμπάρδης, Αλεξανδράκης, Κουτσογκίλας Ε., Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης (61' Ψάλλας), Κανδεράκης (87' Βλογιαννίτης), Οικονομόπουλος, Μήτρου (72' Κουτσογκίλας Π.), Παπουτσής (61' Παγώνης).

Στατιστικά:

Τελικές (εντός εστίας): 17(10)-3(1)

Κόρνερ: 7-2

Κίτρινες κάρτες: 0-1

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.