Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

"Άνοιξαν" οι εγγραφές για τα τμήματα του Π.Α.Κ. Χαλανδρίου

on .

pak xalandriou eggrafes 2

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, οι εγγραφές για τα τμήματα Ακαδημιών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται και επιθυμούν να εγγραφούν για πρώτη φορά στα τμήματα των Ακαδημιών μας και συγκεκριμένα στα αθλήματα του Μπάσκετ, του Βόλεϊ και της Άρσης Βαρών, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 67 17 300 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να έρθουν σε προσωπική επικοινωνία μαζί μας, στον Σύλλογο μας, που βρίσκεται στο αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου», στην οδό Μυκόνου 19 και Τζαβέλλα, Τ.Κ. 152 31 Χαλάνδρι.

Στα τμήματα Ακαδημιών του Συλλόγου μας, γίνονται δεκτά όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 15 ετών, ενώ θα λειτουργήσουν Προσχολικά τμήματα και τμήματα Ενηλίκων.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

1. Συμπλήρωση εντύπου αιτήσεως εγγραφής.
2. Προσκόμιση Ιατρικής βεβαίωσης, από Καρδιολόγο ή Παθολόγο ή Παιδίατρο, ότι το παιδί είναι υγιές και δύναται να συμμετέχει σε τμήματα άθλησης. Η βεβαίωση πρέπει να είναι πρόσφατη και πρωτότυπη ή φωτοτυπία και όχι πέραν του τριμήνου.
3. Προσκόμιση πρωτότυπου Πιστοποιητικού Γεννήσεως.
4. Προσκόμιση τεσσάρων μικρών, ίδιων φωτογραφιών.

Το ωράριο λειτουργίας της Γραμματείας του Συλλόγου μας είναι:

1. Καθημερινά (εκτός Πέμπτης): 17:00 - 21:00.
2. Σάββατο: 10:00 - 14:00.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία.

Από τη Διοίκηση του Συλλόγου

pak xalandriou eggrafes