Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:20

Ο Σταύρος Αμανατίδης 5η χρονιά τεχνικός διευθυντής ακαδημιών της ΑΕ Χαλανδρίου

amanatidhs a e xalandriou

Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για πέμπτη συνεχή χρονιά με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας κύριο Σταύρο Αμανατίδη.

Ο Σταύρος Αμανατίδης με το ήθος του, την αγάπη του για την Ακαδημία και τα παιδιά της Α.Ε. Χαλανδρίου, την προπονητική και εκπαιδευτική του επάρκεια, καθώς και την αντίληψή του για έναν σύγχρονο και ποιοτικό τρόπο εκμάθησης ποδοσφαίρου, αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία και το όραμα της Ακαδημίας μας.

Μαζί του θα συνεχίσουν οι προπονητές: Νίκος Λουκάς, Γιώργος Βαρδάλας, Στέφανος Τελλίδης, Φωκίωνας Χατζηφόρος και Δημήτρης Πατσιαβούρας.

Το έργο του κ. Αμανατίδη και των συνεργατών του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο έως σήμερα και είναι πλήρως ταυτισμένο με τη φιλοσοφία της ομάδας μας και τις μεγάλες αξίες του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθαι, την ομαδικότητα, την αφοσίωση και τον σεβασμό.

Η αγάπη για τον αθλητισμό, ο σεβασμός στην προσωπικότητα, η σωστή εκμάθηση της τεχνικής του σύγχρονου ποδοσφαίρου, η ένταξη στο κοινωνικό σύνολο, αλλά κυρίως η αντίληψη ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και πρέπει να το διασκεδάζουμε, είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε.

Με τη σωστή και μεθοδική δουλειά στο γήπεδο, καθώς και με τη συστηματική προσπάθεια αθλητών και προπονητών, αποτελεί στόχο άμεσα στο μέλλον, η στελέχωση του ανδρικού τμήματος της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου από αθλητές που θα έχουν βγει μέσα από τη λειτουργία και φιλοσοφία της Ακαδημίας μας. 

Πηγή: www.halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.