Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:21

Νέες ανανεώσεις για την Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου

molfeshs

Μάνος Μολφέσης: «Το Χαλάνδρι είναι η Ομάδα της καρδιάς μου»

Η Αθλητική Ένωση Χαλανδρίου συνεχίζοντας «το χτίσιμο» της ομάδας για την ποδοσφαιρική χρονιά που ακολουθεί, προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο goalkeeper Μάνο Μολφέση, κλείνοντας έτσι τη σημαντική θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μάνος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω γι’ ακόμη μια χρονιά στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα. Το Χαλάνδρι είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Αλέξη Θανασά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

kanellos xalandri

Στέφανος Κανέλλος: «Εύχομαι να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά»

Επόμενη ανανέωση για την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Χαλανδρίου είναι ο Στέφανος Κανέλλος.

Ο πρόεδρος κ. Αλέξης Θανασάς και ο νεαρός μέσος της ομάδας, συμφώνησαν και έτσι η συνεργασία θα συνεχιστεί για ακόμη μια χρονιά.

Ο Στέφανος δήλωσε: «Μετά από αρκετούς μήνες αποχής από τα γήπεδα είμαι χαρούμενος που η Α.Ε. Χαλανδρίου με εμπιστεύτηκε και φέτος. Θα είμαι άλλη μια χρονιά στο Χαλάνδρι και θα αντιπροσωπεύσω την πόλη που έχω μεγαλώσει. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και να κάνουμε μια πολύ καλή χρονιά».

loukas xalandri

Νίκος Λουκάς: «Για έκτη χρονιά με τη φανέλα του Χαλανδρίου»

Από το ρόστερ της ομάδας δε θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός Νίκος Λουκάς.

Ο αμυντικός μέσος της ομάδας συμφώνησε με τη διοίκηση και θα συνεχίσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά ν’ αγωνίζεται με τη φανέλα του Χαλανδρίου.

Ο Νίκος δήλωσε: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά, χαίρομαι που θα συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι στο Χαλάνδρι. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους τους συμπαίκτες μου». 

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.