Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:37

Η Έφη Μαρτσουκάκη στο τιμόνι της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου

martsoukakh pak xalandriou

Το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την πολύπειρη και επιτυχημένη προπονήτρια Έφη Μαρτσουκάκη, στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: 

Μετά την οριστική παραμονή της Ομάδας μας στη Β’ Εθνική κατηγορία και το πέρασμα μιας δύσκολης αγωνιστικής χρονιάς με έντονη αγωνία και εναλλαγή συναισθημάτων, το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών άλλαξε σελίδα και νέα προπονήτριά μας θα είναι η πολύπειρη και επιτυχημένη κα Έφη Μαρτσουκάκη, μαζί με τους στενούς της συνεργάτες, κ.κ. Δημήτρη Διαμαντάρα, γυμναστή και Αργύρη Βλαχούτσικο, φυσικοθεραπευτή.

Τη διοικητική θωράκιση του Τμήματος θα στελεχώσει με την παρουσία του ο έμπειρος και διαχρονικός παράγοντας του βόλεϊ κ. Βασίλης Καλαντζής, από τη θέση του Γενικού Αρχηγού.

Στα καθήκοντα του Εφόρου του Τμήματος, παραμένει ο επί σειρά ετών πολύτιμος συνεργάτης μας κ. Σάκης Μαυρίδης.

Η κα Έφη Μαρτσουκάκη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με πλούσιο αγωνιστικό και προπονητικό βιογραφικό.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στην 25ετή αθλητική της πορεία, έχει αγωνιστεί στις ομάδες: Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας, Παναθηναϊκός, Α.Ο Αγ. Σώστης, Ζ.Α.Ο.Ν, Ε.Α Λάρισας, Α.Ε.Κ, Α.Ο Αγ. Στεφάνου, Τυφών και Νίκη Αμαρουσίου.

Στην αθλητική της καριέρα, κέρδισε 4 πανελλήνια πρωταθλήματα Α1 με την ομάδα Γυναικών του Παναθηναϊκού, 3 πανελλήνια πρωταθλήματα Α2 με τις ομάδες Αγ. Σώστη, Ζ.Α.Ο.Ν και Α.Ε.Κ, 2 πρωταθλήματα Γυναικών Β’ Εθνικής με τις ομάδες Ζ.Α.Ο.Ν και Αγ. Στεφάνου, 1 πρωτάθλημα Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ με την ομάδα Αγ. Στεφάνου, 1 πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων με τον Παναθηναϊκό, ενώ είχε διεθνείς συμμετοχές με τις εθνικές ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.

Ανάλογη της επιτυχημένης αθλητικής πορείας της, είναι και η προπονητική της σταδιοδρομία.

Αναλυτικά, υπήρξε προπονήτρια στα παρακάτω σωματεία:

• 3 χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ζ.Α.Ο.Ν.
• Στη Γυναικεία ομάδα του Αγ. Στεφάνου, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ ΕΣΠΑΑΑ και Α’ ΕΣΠΑΑΑ.
• Στις υποδομές του Αγ. Στεφάνου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ Παγκορασίδων.
• Στις υποδομές του Τυφών Ν. Ηρακλείου.
• Στις υποδομές του Α.Ο Παλλήνης, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα Β’ Παγκορασίδων.
• Στα τμήματα υποδομών του Ηρακλή Κηφισιάς, με την κατάκτηση:
   1) 2 πρωταθλήματα ΕΣΠΑΑΑ Κορασίδων,
   2) 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Νεανίδων,
   3) 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Α’ Παγκορασίδων,
   4) 2η θέση ΕΣΠΑΑΑ Γ’ Παγκορασίδων.
• Στη Γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, υπήρξε 2 χρόνια β’ προπονήτρια και έναν χρόνο α’ προπονήτρια.
• Στη Γυναικεία ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου, με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ και του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας ΕΣΠΑΑΑ.
• Υπεύθυνη της ακαδημίας ΑΣΚ DEREE και προπονήτρια στις ομάδες Παγκορασίδων, με την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

Η επιτυχημένη και έμπειρη προπονήτρια κα Έφη Μαρτσουκάκη ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Γυναικείας Ομάδας μας, με στόχο να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών και να διευρύνει τις αγωνιστικές της κατακτήσεις.

Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον προπονητή κ. Χρήστο Κατσιγιάννη, για τη βοήθειά του στη δύσκολη χρονιά που πέρασε η Ομάδα.

Καλωσορίζουμε την προπονήτρια κα Έφη Μαρτσουκάκη και το τεχνικό team, κ. Δημήτρη Διαμαντάρα και κ. Αργύρη Βλαχούτσικο, καθώς και τον κ. Βασίλη Καλαντζή, στην αθλητική οικογένεια του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, και τους ευχόμαστε δύναμη, κουράγιο και κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Για το Π.Α.Κ Χαλανδρίου

Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Τζήμος

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.