Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 09:59

Συνεχίζει το τεχνικό δίδυμο Κιλιμτζίδη - Γιαλεσάκη στην ΑΕ Χαλανδρίου

ae xalandriou proponhtes

Φέτος η σεζόν δεν ξεκίνησε πολύ καλά για το Χαλάνδρι των πάντα υψηλών απαιτήσεων. Η ομάδα που πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑ, τις πρώτες αγωνιστικές είχε ένα μέτριο ξεκίνημα με αποτέλεσμα η διοίκηση Θανασά να αποφασίσει, μετά την παραίτηση του κ. Κώστα Ρούπτσου, την πρόσληψη του Τάσου Κιλιμτζίδη στην τεχνική ηγεσία.

Ο νεαρός προπονητής μαζί με τον Νίκο Γιαλεσάκη κατάφεραν να αλλάξουν την ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου, το Χαλάνδρι να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να …κλέβει ό,τι περισσότερο μπορούσε εκτός έδρας. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο σύλλογος των βορείων προαστίων να έχει κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Η διοίκηση Θανασά χωρίς αμφιβολία δικαιώθηκε, για ακόμη μια φορά, για την επιλογή της και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε παρά να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στο τεχνικό δίδυμο που κατόρθωσε να διατηρήσει την ομάδα στην Α’ ΕΠΣΑ.

Τάσος Κιλιμτζίδης και Νίκος Γιαλεσάκης λοιπόν θα παραμείνουν στην τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Χαλανδρίου και τη νέα σεζόν και πλέον ο σχεδιασμός των «πρασίνων» ξεκινά… 

Πηγή: halandrifc.gr

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.