Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 01:38

Ξεκάθαρη υπεροχή του Απόλλωνα Χαλανδρίου στην Αργυρούπολη

lavra apollwn xalandriou

Χάρμα οφθαλμών ο Απόλλωνας, άλωσε με κυριαρχική εμφάνιση μια έδρα στην οποία είχαν αφήσει βαθμούς όλοι οι άλλοι διεκδικητές της ανόδου.

Λαύρα - Απόλλων Χαλανδρίου 1-3

Χόρτασαν μπάλα τους φίλους της ομάδας τα παιδιά του Χρήστου Βλάχου, μετέτρεψαν σε περίπατο ένα αρχικά δύσκολο παιχνίδι και έκαναν ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πανέμορφες συνεργασίες πολλών παικτών, επιθετικό ποδόσφαιρο με δημιουργία πολλών τελικών και ακατάπαυστο τρέξιμο, χαρακτήρισαν μία από τις κορυφαίες φετινές εμφανίσεις του Απόλλωνα, που με περίσσια αυτοπεποίθηση έδειξε από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή ότι αυτός θα ήταν το αφεντικό και θα όριζε την τύχη του αγώνα.

Με τους περισσότερους παίκτες σε πολύ καλή μέρα και πρωτοστάτη τον Στέλιο Μήτρου που... οργίασε, η ομάδα μας έβαλε από πολύ νωρίς τις βάσεις της νίκης. Προηγήθηκε μόλις στο 6', είχε φάσεις, δοκάρι και εδραίωσε την ξεκάθαρη υπεροχή της με άλλα δύο γκολ προς το τέλος του α' μέρους.

Ο ρυθμός δεν έπεσε ιδιαίτερα στην επανάληψη, παρότι η ζέστη και το καθαρό σκορ ήταν ανασταλτικοί παράγοντες. Ο Απόλλωνας συνέχισε να έχει υψηλά ποσοστά κατοχής, πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας και μέσω οργανωμένων και πολύ καλά δουλεμένων επιθέσεων παρήγαγε τελικές προσπάθειες με μεγάλη συχνότητα. Το μόνο που έλειψε σε αυτό το διάστημα ήταν η αποτελεσματικότητα, με το σκορ τελικά να μην απεικονίζει επακριβώς τη διαφορά των δύο αντιπάλων.

Μία βδομάδα μετά την απώλεια δύο βαθμών στο ντέρμπι με τον Αγιαξ επιστρέψαμε στις νίκες με καθηλωτικό τρόπο, δείχνοντας χαρακτήρα και μέταλλο. Κυρίως, όμως, ευχαριστηθήκαμε με την μπάλα που παίξαμε και φύγαμε πολύ γεμάτοι από το γήπεδο.

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Κουστουμπάρδης (58' Αλεξανδράκης), Ψάλλας (70' Κούκος Θ.), Παναγιώτου, Αγκόλι, Σταμάτης, Κανδεράκης (67' Μπαλαχτσής), Οικονομόπουλος (75' Συγγρός), Μήτρου, Παπουτσής. 

lavra apollwn xalandriou 2

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

6' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! 0-1!!! Δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Ψάλλα, κεφαλιά του Αγκόλι προς τα πίσω, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μήτρου στην απέναντι γωνία και γκολ!

11' Ο Μήτρου έχει μπει ζεστός και αφού ντριμπλάρει δύο αντιπάλους, γυρίζει την μπάλα παράλληλα στο τέρμα αλλά διώχνουν οι αμυνόμενοι.

15' Ξανά Μήτρου πρωταγωνιστής, κατεβάζει υπέροχα την μπάλα με το στήθος, για λίγο ο τερματοφύλακας προλαβαίνει τον Οικονομόπουλο.

27' Δεν κρατιέται από κανέναν ο Μήτρου, τρομερή κούρσα και πλασέ που αποκρούει ο τερματοφύλακας.

29' Σουτ από το ύψος της περιοχής για τη Λαύρα, ελέγχει εύκολα ο Σύρακας.

33' Κοντά σε γκολ με απευθείας φάουλ για τρίτη σερί αγωνιστική ο Απόλλωνας, με τρίτο διαφορετικό εκτελεστή! Ο αρχηγός Φώντας Σταμάτης σουτάρει τεχνικά και η μπάλα βρίσκει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού!

39' Εμπνευσμένη μπαλιά του Κανδεράκη, ο τερματοφύλακας με υπερένταση προλαβαίνει τον Κουστουμπάρδη.

40' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! 0-2!!! Τρομερή αντεπίθεση για τον Απόλλωνα, που ξεκινά με κλέψιμο του Σταμάτη και κάθετη πάσα στον Μήτρου. Αυτός αφού ξεπερνάει έναν αντίπαλο, δίνει αριστερά για τον Οικονομόπουλο, ο οποίος του ξαναγυρίζει με ακρίβεια την μπάλα και τον βγάζει σε θέση βολής μέσα από την περιοχή – ο Στέλιος από κει δεν συγχωρεί, ειδικά σε μια μέρα που έχει ξεδιπλώσει ήδη όλο του το ταλέντο!

45' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛ!!! 0-3!!! Φανταστικό σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Κανδεράκη, που ξεσηκώνει όλο το γήπεδο! Παίρνει την μπάλα από τον Βλάχο, αφήνει άγαλμα με τακουνάκι τον προσωπικό του αντίπαλο, δίνει στον Οικονομόπουλο, αυτός με κάθετη 10αριού του την επιστρέφει και το τελείωμα από πλάγια θέση με βολέ στο απέναντι «παραθυράκι» είναι από αυτά που χαζεύουμε στα μεγάλα πρωταθλήματα!

47' Πολύ ωραίο σουτ του Κανδεράκη με το αριστερό έξω από την περιοχή, ελάχιστα πάνω από το δοκάρι η μπάλα!

58' Ο Σταμάτης βγάζει στον Μήτρου και αυτός επιχειρεί να περάσει και τον τερματοφύλακα, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

66' Ο Παπουτσής γυρίζει ωραία από τα δεξιά, ο Οικονομόπουλος πλασάρει με τη μία αλλά δεν βρίσκει στόχο.

70' Πολύ μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα! Ο Οικονομόπουλος με τρομερή κίνηση παίρνει την κάθετη πάσα από τον Μήτρου, κάνει πολύ καλό πλασέ αλλά η μπάλα φεύγει ξυστά δίπλα από το δοκάρι!

73' Φοβερή ενέργεια του Παπουτσή, που αδειάζει δύο αντιπάλους όμως το τελείωμά του είναι άστοχο.

78' Σουτ από πλάγια θέση για τους γηπεδούχους, η μπάλα ψηλά άουτ.

80' Συνεργάζονται δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο: ο Μπαλαχτσής βρίσκει με υπέροχη πάσα τον Αλεξανδράκη, αυτός από δύσκολη γωνία επιχειρεί το πλασέ και ο τερματοφύλακας λέει «όχι», αποσοβώντας το 0-4.

81' Ωραίο τεχνικό σουτ του Συγγρού, σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας μπλοκάρει.

86' Πολύ ωραία προσπάθεια από τον Συγγρό, το σουτ που επιχειρεί φεύγει για λίγο άουτ.

87' 1-3. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους, με κοντινό πλασέ.

90' Κάθετη του Μπαλαχτσή στον Μήτρου, ωραίο πάρσιμο του τελευταίου και πλασέ λίγο έξω. 

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Highlights του αγώνα από το NfStudioSports: 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.