Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 19:37

Απόλλων Χαλανδρίου: "Όταν κοιτάς από ψηλά...!"

apollwn xalandriou ymhttos

Ανέβηκε στην κορυφή την 7η αγωνιστική και δεν λέει να κατέβει από αυτήν ο Απόλλωνας, που υπερκέρασε και τα... βράχια του Υμηττού, κάνοντας το 5/5 μέσα στο 2018.

Υμηττός - Απόλλων Χαλανδρίου 0-3

Ενα παιχνίδι-παγίδα, εξελίχθηκε σε απλή διαδικασία για τους παίκτες του Χρήστου Βλάχου. Απέναντι σε ένα εξίσου νεανικό σύνολο, που στην έδρα του είχε ηττηθεί μόλις μία φορά φέτος, ο Απόλλωνας αντιπαρέταξε ποιότητα, σοβαρότητα και διέθετε την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα, ειδικά στο α' μέρος όπου οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες.

Στην πρεμιέρα της νέας μας φανταστικής εμφάνισης, χορηγία του e-moto.gr και κατασκευασμένη ειδικά για εμάς από την ισπανική Luanvi, το μαύρο βρισκόταν μόνο πάνω σε αυτήν.

Με το κλασικά στρωτό μας ποδόσφαιρο, την καλή κυκλοφορία μπάλας και τα υψηλά ποσοστά κατοχής, ακόμα και στο πρώτο 45λεπτο που είχαμε πολύ δυνατό αέρα κόντρα, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και με τον αρχηγό Φώντα Σταμάτη να δείχνει τον δρόμο με ένα εκπληκτικό γκολ, δείξαμε εξ' αρχής ποιος θα ήταν το αφεντικό. 

Ο μπόμπερ Οικονομόπουλος έγραψε το 0-2 λίγο πριν την ανάπαυλα κι ενώ ενδιάμεσα ο Καλλιαμπάκος είχε αποσοβήσει την ισοφάριση στη μοναδική ευκαιρία των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρα στα μέτρα μας και με την εικόνα που δείχνουμε όλη τη χρονιά δεν γινόταν να μας ξεφύγει στην επανάληψη, με τον Παπουτσή (σκόρερ σε τρίτο διαδοχικό ματς!) νωρίς να διαμορφώνει το 0-3, σκορ που με τις χαμένες ευκαιρίες από Οικονομόπουλο και Μήτρου, θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. 

Πέντε στα πέντε, λοιπόν, με τη νέα χρονιά, ξανά λευκό παθητικό, 11 νίκες στα 12 τελευταία, σταθερά στην 1η θέση και σε απόσταση ασφαλείας από την 3η. Επόμενη στάση... Αμπελόκηποι, το προσεχές Σάββατο (10/2) στο γήπεδό μας.

Πάμε Απολλωνάρα! 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Βλάχος (84' Μαρέντης), Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Παναγιώτου, Μπαλαχτσής (66' Κούρος), Σταμάτης, Κανδεράκης, Οικονομόπουλος (74' Στεργιώτης), Μήτρου (78' Αλεξανδράκης), Παπουτσής.

apollwn xalandriou ymhttos 2

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

1' Σουτ του Κανδεράκη έξω από την περιοχή, χωρίς δύναμη η μπάλα φτάνει στα χέρια του τερματοφύλακα.

20' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! 0-1!!!!!! Ο αρχηγός Φώντας Σταμάτης ξεκλειδώνει την άμυνα του Υμηττού, με φανταστική ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καρφώνεται στο «Γ»! 

24' Από φάουλ περίπου στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έρχεται στην περιοχή μας, αλλά η κεφαλιά που γίνεται από επιτιθέμενο δεν ανησυχεί τον Καλλιαμπάκο, που μπλοκάρει εύκολα.

31' Ο Μπαλαχτσής σουτάρει, η μπάλα φεύγει αρκετά έξω.

38' Ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τετ α τετ, έπειτα από λάθος στην κυκλοφορία μπάλας. Ο Καλλιαμπάκος, όμως, με αποτελεσματική επέμβαση λέει «όχι» στον αντίπαλο επιθετικό!

43' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! 0-2!!!!!! Πολύ ωραία σέντρα του Ψάλλα από δεξιά, ο Μήτρου πιάνει το εναέριο πλασέ, ο τερματοφύλακας αποκρούει, αλλά σαν καρχαρίας που μύρισε αίμα, ο Οικονομόπουλος είναι πάλι εκεί για να σκοράρει το 13ο του φετινό γκολ και να δώσει μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα μας!

54' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! 0-3!!!!!! Με ατομική προσπάθεια ο Παπουτσής βρίσκεται μέσα στην περιοχή και με περίσσια αυτοπεποίθηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα! 

60' Μεγάλη ευκαιρία για το 0-4, όταν από σέντρα του Βλάχου, ο Οικονομόπουλος πλασάρει και η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

62' Ο Βλάχος είναι πραγματικά ασταμάτητος και από νέα δική του παράλληλη σέντρα, ο Μήτρου βρίσκεται σε θέση βολής αλλά από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι!

72' Πλασέ από καλή θέση για τους γηπεδούχους, άουτ η μπάλα.

76' Ο Στεργιώτης μέσα από την περιοχή και από καλή θέση σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Highlights του αγώνα από το NfStudioSports: 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.