Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 04:58

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων Χαλανδρίου!

khpoupolh apollwn xalandriou

Με ήττα, που δεν διαφαινόταν στον ορίζοντα μετά τη λήξη του α' μέρους, αλλά με παραμονή στην 1η θέση του ομίλου, έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του Απόλλωνα Χαλανδρίου για το 2017.

Κηπούπολη - Απόλλων Χαλανδρίου 3-1 

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα εξασφάλισε ο Απόλλωνας, παρά την ήττα με 3-1 στην Κηπούπολη, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος την τελευταία διετία που δέχεται τόσα γκολ.

Το παιχνίδι δεν φαινόταν ότι θα έπαιρνε αυτή την τροπή, δεδομένου ότι στο α' μέρος η ομάδα μας ήταν αισθητά καλύτερη από τον αντίπαλο και είχε προηγηθεί στο σκορ. Δύο φορές όμως, τη μία στο κλείσιμο του πρώτου 45λέπτου και τη δεύτερη στις αρχές του δευτέρου, δεν έκανε το 0-2 όταν είχε την ευκαιρία και αυτό αποδείχθηκε το σημείο-κλειδί του ματς.

Ειδικά η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία ήρθε δευτερόλεπτα πριν το γκολ της ισοφάρισης, με τους γηπεδούχους έκτοτε να κυριαρχούν στις προσωπικές μονομαχίες, να το πιστεύουν περισσότερο και επιστρατεύοντας εμπειρία, δύναμη, πάθος και την ποιότητα των επιθετικών τους, να κατακτούν, εν τέλει, δίκαια τη νίκη. 

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και παρότι εμείς τελευταία δεν έχουμε συνηθίσει την ήττα, εν τούτοις έχουμε μάθει αφενός να την αποδεχόμαστε και αφετέρου να τη διαχειριζόμαστε, χωρίς να αναζητούμε άλλοθι σε εξωγενείς παράγοντες.

Εάν μας λέγανε πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ότι στο κλείσιμο του 2017 θα βρισκόμασταν στην κορυφή του ομίλου, έστω και στο +1 από τον δεύτερο, θα το... υπογράφαμε με κλειστά μάτια. Συνεπώς, ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν σβήνει σε καμία περίπτωση τα όσα έχουν συμβεί, ίσα-ίσα που θα πρέπει να μας πεισμώσει και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς, που είναι πάλι ντέρμπι.

Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία!

Πάμε Απολλωνάρα!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Αρτσάνος (74' Αλεξανδράκης), Κουστουμπάρδης, Κούκος Θ. (74' Μπαλαχτσής), Ψάλλας, Αγκόλι, Σταμάτης, Κανδεράκης (69' Στεργιώτης), Οικονομόπουλος (51' Παναγιώτου), Μήτρου, Παπουτσής.

khpoupolh apollwn xalandriou 2

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

25' Κεραυνός του Αγκόλι από τα 25 μέτρα, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι.

33' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, τελευταία στιγμή βάζει την κόντρα αντίπαλος στην επέλαση του Παπουτσή και αμυνόμενοι διώχνουν την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή!

34' ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ!!! 0-1!!!! Ο killer Οικονομόπουλος είναι στο σωστό σημείο και σκοράρει από κοντά, αφού πρώτα έχει «τσιμπήσει» την μπάλα με το κεφάλι ο Παπουτσής.

38' Ωραίο σουτ του Κουστουμπάρδη, λίγο έξω η μπάλα. 

40' Πρώτη απειλητική στιγμή για τους γηπεδούχους, με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε πολύ καλή θέση. Λίγο δίπλα από το δοκάρι του Σύρακα η μπάλα.

41' Μεγάλη φάση για το 0-2! Τρομερή συνεργασία από τους παίκτες του Απόλλωνα, τελικός αποδέκτης ο Παπουτσής, που σουτάρει μέσα από την περιοχή και υποχρεώνει τον γκολκίπερ σε σπουδαία απόκρουση! 

42' Απαντά η Κηπούπολη στην αντεπίθεση, με το πλασέ από καλή θέση να φεύγει ψηλά άουτ.

46' Οι γηπεδούχοι μπαίνουν δυνατά στο β' μέρος, ο Σύρακας μπλοκάρει σουτ που γίνεται εκτός περιοχής. 

47' Πολύ ωραία σέντρα του Κουστουμπάρδη, ο Παπουτσής σηκώνεται ψηλά και παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

48' Νέα φάση για την Κηπούπολη, άουτ η μπάλα σε πλασέ από ευνοϊκή θέση.

53' Φρενήρης ο ρυθμός στην επανάληψη, είναι η δική μας μεγάλη στιγμή για το 0-2, που θα άλλαζε όλη την ιστορία. Ο Κανδεράκης δίνει στον Μήτρου, που από πλάγια θέση πλασάρει, με τον τερματοφύλακα να σώζει τους γηπεδούχους. 

54' ΓΚΟΛ. 1-1. Αφού δεν έγινε το 0-2, γίνεται το 1-1 στην κόντρα. Κακή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μας σε μια μεγάλη μπαλιά και ισοφάριση από κοντά.

64' Ωραία ανάπτυξη του Απόλλωνα και σέντρα του Αρτσάνου από τα δεξιά, η κεφαλιά του Μήτρου δεν βρίσκει στόχο.

65' Σουτ εκτός περιοχής για την Κηπούπολη, βγάζει σε κόρνερ ο Σύρακας.

70' Σε θέση βολής ο Μήτρου, κάνει το σουτ, αλλά μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

72' ΓΚΟΛ. 2-1. Σέντρα από τα αριστερά, κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και μπροστά στο σκορ οι γηπεδούχοι.

81' ΓΚΟΛ. 3-1. Η ομάδα μας έχει κερδίσει φάουλ, είναι όμως εκτεθειμένη στην αντεπίθεση, αφού έχουν ανέβει σχεδόν όλοι, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης. Μετά το διώξιμο της άμυνας, η Κηπούπολη έχει περισσότερους παίκτες μπροστά και στο παράλληλο γύρισμα βάζει το πόδι του ο Μήτρου, που έχει τρέξει πίσω για να καλύψει, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σύρακα.

83' Ο Στεργιώτης είναι σε θέση τετ α τετ, ανακόπτεται όμως από το βοηθό, που σηκώνει τη σημαία του για οφσάιντ.

86' Κοντά σε τέταρτο γκολ οι γηπεδούχοι, σώζει τη φάση ο Σύρακας.

93' Πεντακάθαρο σπρώξιμο στον Μήτρου εντός περιοχής, αντί για το εξόφθαλμο πέναλτι σφυρίζεται η... λήξη του αγώνα. 

Πηγή: www.apollonhalandriou.gr

Highlights του αγώνα από το NfStudioSports: 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.