Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.

 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Ανακοινώσεις αθλητικών σωματείων του Χαλανδρίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα

on .

athletes

Ανακοίνωση του Νηρέα Χαλανδρίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου:

«Με αφορμή τη μη ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2018 από το Δήμο Χαλανδρίου, το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου, σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 27/11, ανακοινώνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Δήμαρχο κ. Σίμο Ρούσσο σε όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα για το νέο έτος».

Η κοινή παρέμβαση-δήλωση τεσσάρων αθλητικών σωματείων του Χαλανδρίου η οποία θα κατατεθεί και θα διαβαστεί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο:

«Κυρία Πρόεδρε, κύριε Δήμαρχε, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μετά από συνάντηση των προέδρων των σωματείων μας και συζήτησης - ενημέρωσης για τα τελευταία γεγονότα και τις άκαρπες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όσον αφορά το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό της Πόλης, αποφασίσαμε.

Να παρέμβουμε στη σημερινή συνεδρίαση με δήλωση μας πιστεύοντας ότι συμβάλουμε θετικά στο διάλογο και στη διαδικασία.

Τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης αποτελούνται, κατά τη γνώμη μας, από τα πιο δυναμικά στρώματα της και παράγουν τεράστιο κοινωνικό έργο.

Εκπροσωπούν το Χαλάνδρι με τον πιο περήφανο και καλύτερο τρόπο, με τον τρόπο που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να παράξει.

Παράλληλα διαπαιδαγωγούν και μαθαίνουν στα παιδιά μας τη χαρά του αγωνίζεσθε, τη χαρά του παιχνιδιού, τη χαρά της επιτυχίας μα και τη διαχείριση των αποτυχιών.

Έχουμε καθαρή εικόνα για τη ζωή στην πόλη μας μιας και επικοινωνούμε καθημερινά με τα μέλη μας και μοιραζόμαστε τις γνώμες και τις απόψεις τους.

Θέλουμε λοιπόν να καταδείξουμε την εικόνα που έχουμε εμείς για το έργο που έχει παραχθεί στον αθλητισμό της πόλης και όχι μόνο, από τη σημερινή διοίκηση τα τελευταία τρία χρόνια.

Και το έργο αυτό το κρίνουμε θετικό, διότι κατάφερε να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες υποδομές, με μεγάλες επενδύσεις, να ξεπεράσει γραφειοκρατίες και να αδειοδοτήσει τα αθλητικά μας κέντρα. Και το σημαντικότερο, να ανοίξει δρόμους για νέους αθλητικούς χώρους, με το να έρθουν στην ιδιοκτησία του Δήμου οικόπεδα με αθλητικές χρήσεις που περιμένουν να φιλοξενήσουν νέες εγκαταστάσεις.

Στο Χαλάνδρι για αρκετά χρόνια ο αθλητισμός δεν αποτελούσε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να είχαμε μείνει πολύ πίσω σε υποδομές και εκτιμούμε ότι δεν υπάρχει ούτε ημέρα για χάσιμο.

Θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχιστεί με πιο γοργούς ρυθμούς το αθλητικό έργο που παράγεται ώστε το Χαλάνδρι να αποκτήσει τα γήπεδα και τις υποδομές που του αξίζουν.

Θεωρούμε ότι πρέπει να συνεχιστεί η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών σε όλα τα επίπεδα.

Με την καταψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού από το συμβούλιο σας, σταματάει κάθε έργο και προμήθεια στην πόλη και αυτό για εμάς αποτελεί τεράστιο λάθος.

Σε μια στιγμή που πρέπει να τρέξουμε και να επιταχύνουμε, χωρίς καθυστερήσεις, που παράγουν προβλήματα στην καθημερινότητα των μελών και των σωματείων μας.

Σας καλούμε λοιπόν να καταβάλετε μεγαλύτερες προσπάθειες, όλες οι πλευρές, να ψηφιστεί τεχνικό πρόγραμμα και προϋπολογισμός για την πόλη μας.

Βάζοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το συμφέρον του Χαλανδρίου και των πολιτών».

Τα Σωματεία

1. Α.Ε. Χαλανδρίου
2. Απόλλων Χαλανδρίου
3. Ατρόμητος Χαλανδρίου
4. Ε.Φ.Α.Χαλανδρίου