για Νewsletter    

Εκτύπωση

118 παιδιά έλαβαν μέρος στο 19ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων

on .

skaki xalandri

Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου διοργάνωσε το 19ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων, την ετήσια σκακιστική γιορτή που διεξάγεται με το τέλος της σχολικής χρονιάς, στην πλατεία Χαλανδρίου.

Στη φετινή γιορτή έλαβαν μέρος 118 παιδιά, σε 25 ομάδες, που γέμισαν χαρά και φωνές τον χώρο της πλατείας. Επί 3 ώρες, οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες, έπαιξαν, αγωνίστηκαν, διασκέδασαν, ευχαριστήθηκαν, βραβεύτηκαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Την πρώτη θέση κατέλαβε (όπως και πέρυσι) η Ελληνοαγγλική Aγωγή τερματίζοντας αήττητη με 5 νίκες σε 5 αγώνες, στη δεύτερη θέση το 1ο δημοτικό Χολαργού και την τρίτη θέση (σε ισοβαθμία) η Α’ ομάδα του 2ου δημοτικού Χαλανδρίου, με 4 νίκες σε 5 αγώνες.

Σε ατομική βάση διακρίθηκαν, πετυχαίνοντας το απόλυτο, οι Γιάννης Βασιλείου από το 11ο Χαλανδρίου και Κώστας Παπακώστας από το 4ο Χαλανδρίου με 5 νίκες σε 5 αγώνες, αλλά και οι Μαριτίνα Σαγιά, Γιώργος Πασχαλίδης, Πέτρος Νικόλσκι και Ελισάβετ Σακκά με 4 νίκες σε 4 αγώνες.

Τη σκακιστική γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους και έκαναν τις απονομές, η 8 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος Άννα Μαρία Μπότσαρη, ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας και η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Σταυρούλα Πετράκου.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς τους και στους προπονητές τους.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα:
http://chess-results.com/tnr285130.aspx?lan=19&art=63&wi=821

skaki xalandri 2